Liefde, leven en lust...Van Wal gaat helemaal los!

July 24, 2016

 

Van Wal staat garant voor lekkere uptempo songs en stevige ballads met teksten uit het hart.
Een gloednieuw maar vertrouwd Nederlands geluid bestijgt de NL podia. Met gezongen verhalen uit de keel van een rasentertainer, over dingen waarin eenieder zich herkent: de liefde, het leven en de lust.


De Van Wal bandleden hebben allen hun sporen als podiumartiest reeds ruimschoots verdiend. Paradiso, 013, Effenaar, De Vorstin (e.v.a.), een scala aan festivals, theaterzalen, kroegen en pleinen hebben zij vanaf het podium gezien.

 

Met joined forces gaan zanger Jeffrey Oud, drummer Jeroen Molenaar, (bas)gitarist Xander Hoogendam, toetsenist Coco Webbers en gitarist Leroy Carli en Mark Jansen de basis vormen in Van Wal!!

 

Van Wal zal ook als huisband optreden in 'Nederlands Live'. Dit is een serie concerten in de Vorstin te Hilversum, waar een ode wordt gedaan aan de NL poprock.

 

 

 

Van Wal staat garant voor lekkere uptempo songs en stevige ballads. Een positieve en krachtige poprock-sound vloeit uit de instrumenten die door zes gedreven en ervaren topmuzikanten worden bespeeld. Met gezongen verhalen uit de keel van een rasentertainer, over dingen waarin eenieder zich herkent: de liefde, het leven en de lust. Met Van Wal op het podium mag het losgaan!

De zanger en muzikanten van Van Wal hebben allen hun sporen in de muziekscene reeds ruimschoots verdiend. Paradiso, 013, Effenaar, De Vorstin (e.v.a.), een scala aan festivals, theaterzalen, kroegen en pleinen hebben zij vanaf het podium gezien. Van jongs af aan hebben zij menig band opgeluisterd, diverse muziekproducties gelanceerd en/of op hebben op andere wijze van een succesvolle muzikale carrière genoten.

Gezamelijk zetten zij nu een nieuwe stap. In het voorjaar van 2016 vonden zij elkaar in een ontembaar verlangen naar iets nieuws. En zij stelden zich een doel: het leven schenken aan een nieuwe Nederlandse formatie die knalt! En wel...in het Nederlands.

Ze hebben er geen gras over laten groeien. Na een aantal repetities ging de band voor het eerst het podium op tijdens het popweekend in Schagen. Het was meteen duidelijk, deze band hoort op podium. De eerste single zal in het najaar van 2016 nog door het land klinken en vele Van Wal-songs zullen volgen.

Luister hier naar een aantal fragmenten van de songs!

Zomer 2016: met joined forces gaan zanger Jeff Oud, drummer Jeroen Molenaar, (bas)gitarist Xander Hoogendam, toetsenist Eelco Webbers, gitarist Leroy Carli en Mark Jansen…Van Wal!!

 

 

Please reload

Featured Posts

Van Wal staat garant voor lekkere uptempo songs en stevige ballads met teksten uit het hart.
Een gloednieuw maar vertrouwd Nederlands geluid bestijgt...

Liefde, leven en lust...Van Wal gaat helemaal los!

July 24, 2016

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now